Ouder- en kindadviseur

Ouder- en kindadviseur

Vragen over opvoeding, zorgen over uw kind?

  • Mijn kind luistert niet
  • De kinderen maken steeds ruzie
  • Mijn kind wil sporten, maar dat kan ik niet betalen
  • Het gaat niet goed thuis

Spreekuur Ouder en kind adviseur
Esther Maalderink - Ouder- en kindadviseur
In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Heeft u vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van uw kind? Dan kunt u altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur, jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kindteam. Zij zijn onafhankelijk van school.

Vragen kunnen gaan over uw kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie).

Loop eens binnen bij de ouder- en kindadviseur van de Vlaamse Reus, of maak een afspraak op school of een andere plek in de wijk. Samen kijkt u dan wat er speelt en wat bij jullie past. Wilt u informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog, misschien een training voor kind of ouder?

U kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met Esther op 06-57829681 of via e.maalderink@oktamsterdam.nl. U kunt ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam De Aker & Nieuw-Sloten in de Kikker.

Lees meer op oktamsterdam.nl. Hier kunt u ook (anoniem) chatten of het adres zoeken van het team in uw wijk. U bent altijd welkom!

Wanneer: Elke woensdagochtend.
Waar: OBS De Vlaamse Reus, in het kamertje tegenover de directie.
Tijd: van 9.00 – 12.00 uur.

Afspraak maken
Als ik niet in gesprek ben, kunt u zo binnenlopen, even wachten of een afspraak maken. Buiten deze tijden ben ik telefonisch of per e-mail te bereiken voor het maken van een afspraak. U kunt ook een afspraak maken via de intern begeleiders of de administratie.

Tel: 06-57829681
E-mail: e.maalderink@oktamsterdam.nl
Website: www.oktamsterdam.nl

 
Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl