De Zomerschool

Vrijdag 17 maart 2023

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Ook deze zomer opent De Zomerschool weer zijn deuren voor de groepen drie tot en met acht. Van 24 juli tot en met 11 augustus 2023 bij de Timotheusschool in Nieuw West. 

Er is weer een mooi thematisch lesprogramma per leerjaar ontwikkeld en de middagactiviteiten en uitjes sluiten daar zo goed mogelijk bij aan. Het motto is dan ook ; We leren met plezier!

Heeft u kinderen voor wie de zomerschool nuttig is omdat zij extra ondersteuning kunnen gebruiken bij taal en rekenen of veel (alleen) thuis zijn deze zomer, dan is vroeg inschrijven van belang. Plaatsen gebeurt op basis van datum van aanmelding en dat kan vanaf nu via de onderstaande link.

Omdat de Timotheusschool niet voor iedereen uit Nieuw West makkelijk bereikbaar is organiseert de Zomerschool dit jaar een busdienst voor leerlingen uit Osdorp naar de zomerschool. De plekken zijn beperkt (52 of 60), hierover ontvangt u t.z.t. meer informatie.

Vanaf vandaag kunnen ouders/verzorgers/leerlingen zich inschrijven voor de groepen 3-7 voor de zomerschool Amsterdam via deze link: 

https://zomerschool-amsterdam.nl/inschrijfformulier-groep-3-6/   

 

 

Let op! Er zijn twee verschillende mogelijkheden voor groep 8:

Beide groepen 8 worden door de Zomerschool Amsterdam georganiseerd. 

 

Optie 1 = Inschrijven voor groep 8 bij de Goeman Borgesiusschool via bovenstaande link.

 

Optie 2= Inschrijven voor groep 8 zomerklassen bij het Mundus College (voor leerlingen van alle niveaus die al vast zich goed willen voorbereiden op de middelbare school. Met lessen in taal en rekenen maar ook alles gericht op roosters, plannen, huiswerk maken, enz, naast leuke activiteiten). Aanmelden via de mail: groep8Mundus@zomerschoolnw.amsterdam

 

Kinderen die de zomerschool hebben gevolgd geven aan een leuke tijd te hebben gehad en beter voorbereid over te stappen naar het volgende schooljaar. 

Met hartelijke groet,

Marga Kocken


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl