Morgen weer naar school

Morgen weer naar school

Zondag 9 mei 2021

Beste ouders en verzorgers, 

Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne vakantie hebben gehad en uitgerust aan het laatste stuk van het schooljaar gaan beginnen. Wij vinden het fijn de kinderen morgen weer op school te zien. 

Hoe zat het ook alweer, wanneer mogen de kinderen wel of niet naar school? Hiervoor voeg ik hier de beslisboom nog een keer toe. De Corona maatregelen zijn namelijk niet veranderd.  

Hoe gaat het laatste deel van het jaar er uitzien?  

De komende periode starten we met nieuwe thema's, dit keer geen schoolbreed thema maar ieder in zijn eigen groep. De ene groep gaat verder met het thema omdat er nog dingen gedaan moeten worden de andere groep start een nieuw thema. Groep 7B zal samen met een architect gaan kijken hoe we het schoolplein van de onderbouw kunnen verfraaien en in groep 3A zal toch echt gebouwd gaan worden aan een huis in de klas.  

Verder hebben we nog een studiedag op dinsdag 15 juni. De kinderen zijn die dag vrij. Wij zullen dan met elkaar gaan kijken naar de doelen voor het komend schooljaar en waar we met de Vlaamse Reus nu staan en waar we met elkaar naar toe willen. Hiervoor is ook uw input van belang, daarom zal u begin volgende week een bericht ontvangen in uw mailbox om mee te doen aan een tevredenheidsonderzoek. Wij zijn nieuwsgierig naar uw bevindingen zodat wij deze mee kunnen nemen in de verdere ontwikkeling van de Vlaamse Reus. Ik zal u hier deze week nog uitgebreider over informeren via de Schoolpraat app.   

Op het gebied van Corona hebben we op school één leerkracht die in de vakantie positief getest is. De groep van deze leerkracht heeft hier al een bericht over ontvangen.  

Ik hoop dat u en de kinderen gezond gebleven zijn en dat we jullie morgen weer op school mogen ontmoeten. Wij kijken er naar uit.  

Fijne dag nog en tot morgen.  

Met vriendelijke groet, 

Karin Beerepoot, 

Directeur OBS de Vlaamse Reus. 


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl