Begin- en eindtijden

Begin- en eindtijden

Donderdag 4 maart 2021

Wat heerlijk dat we weer met z'n allen naar school kunnen en bijna alle kinderen weer op school kunnen zijn.

Wat mij deze week is opgevallen met betrekking tot de begintijden is dat veel kinderen van groep 6 en 7 die pas tussen 8.30 en 8.45 uur naar binnen mogen al tussen 8.15 en 8.30 uur op school zijn. Dat is in verband met de spreiding van het aantal kinderen in en buiten de school niet fijn. De kinderen staan nu buiten te wachten maar ook daar vormen zich dan groepen waardoor ouders er niet langs kunnen. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind niet te vroeg op school is maar op zijn begintijd aanwezig is? Broertjes en zusjes mogen wel op dezelfde tijd beginnen. Dus als er één tussen 8.15 en 8.30 uur mag beginnen dan geldt dat ook voor de andere broers en zussen.  

Ook voor het halen geldt: kom tussen de aangegeven tijden zo voorkomen we dat we met teveel mensen op het schoolplein staan en de 1,5 meter afstand niet kunnen behouden. Op het grote schoolplein staan oranje strepen geschilderd. Daar mogen de ouders niet voorbij. Het is mooi om te zien hoe goed dat werkt en jullie en de kinderen zich daar ook heel goed aan houden. Denkt u ook nog even aan de goede looprichting? Aan de graszijde komt u het plein op en aan de kant van de weg verlaat u het plein. Dit staat ook aangegeven met de borden ingang en uitgang. 

Als we ons hier allemaal aan houden gaat het lukken om iedereen zijn kind met een goed gevoel te brengen en ook weer op te halen. Onze dank daarvoor.    


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl