Morgen weer starten ...

Morgen weer starten ...

Zondag 3 januari 2021

Jeetje wat zijn deze twee weken vakantie snel voorbijgegaan. Ik hoop dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad ondanks alle maatregelen. Ik wens u allemaal een mooi en gelukkig 2021 maar mijn grootste wens is dat we allemaal gezond blijven en elkaar snel weer kunnen ontmoeten.  

Vanaf morgen starten we voor alle groepen behalve groep 8 en de kinderen met ouders in cruciale beroepen met het thuisonderwijs. U zult hier door de leerkracht van uw kind over worden geïnformeerd en waarschijnlijk heeft u deze berichten al gekregen.  

In de twee weken vakantie is er een nieuwe variant van het virus ontstaan hierdoor gelden andere maatregelen met betrekking tot de kinderen die op school zijn en wanneer zij naar school mogen komen. Meer hierover vindt u in de brief onder de link. Mocht u dus kinderen in de opvang hebben of een kind in groep 8 lees dan de brief goed door.  

We gaan er samen een leerzame en goede periode van maken. Ik weet zeker dat het ons samen gaat lukken. Hoewel we het graag anders hadden gezien is het voordeel voor nu dat we hebben geleerd van de vorige keer en dat wij en de kinderen beter zijn voorbereid.  

Ik wens u als ouder weer veel succes met het vormgeven van het thuisonderwijs. Probeer naast het werken met uw kind ook te genieten van het samen zijn. Het is een unieke tijd die we hopelijk hierna niet vaak meer mee zullen maken. 

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze uiteraard aan de leerkracht van uw kind of aan mij stellenWist u al dat als u in de Schoolpraat App op de foto van de leerkracht of een ander teamlid klikt dat u direct kan mailen?   

Ik zal u regelmatig op de hoogte houden van de gebeurtenissen op de Vlaamse Reus. Voor nu wens ik u nog een fijne avond en een mooie nieuwe week.  

Met hartelijke groet, 

Karin Beerepoot, 

Directeur OBS de Vlaamse Reus

Brief testbeleid


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl