Leer-werkplek Marga

Dinsdag 6 september 2022

Beste ouders en verzorgers,  

Dit schooljaar loopt Marga met mij mee op woensdag. Marga wil zich ontwikkelen tot schoolleider en zij kijkt mee op de Vlaamse Reus wat het zijn van schoolleider inhoudt. In de loop van de tijd zal Marga ook taken van mij overnemen. 

Marga stelt zich even aan jullie voor:  

Mijn naam is Marga Kocken. Met ingang van dit nieuwe schooljaar mag ik me op De Vlaamse Reus verder ontwikkelen tot schoolleider. De afgelopen jaren heb ik als teamleider gewerkt op de Pieter Jelles Troelstraschool. Ik ben er daar achter gekomen dat mijn ambitie verder gaat dan dat en ik heb in overleg met de directie daar besloten om de schoolleidersopleiding te gaan doen. Ik werd dan ook erg enthousiast toen bleek dat er op De Vlaamse Reus een leer-werkplek beschikbaar was en kijk uit naar alle uitdagingen die ik hier ga tegenkomen.  

Oorspronkelijk kom ik uit Brabant maar ik woon alweer ruim 20 jaar in Haarlem. Naast mijn werk ben ik moeder van twee bijna volwassen dochters, kook en reis ik graag. Al vul ik mijn tijd op dit moment vooral met klussen in de woning waar wij over twee maanden hopen te gaan wonen.  

Ik kijk er naar uit om kennis te maken met alle nieuwe collega’s, ouders en leerlingen hier.  

Hartelijke groet,  

Marga Kocken  


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl