Afgelopen week

Afgelopen week

Vrijdag 11 december 2020

Wat hebben we in de één na laatste week voor de vakantie hard gewerkt met de kinderen. Zo zijn er kerstballen gemaakt, sterren geknutseld en wordt er flink gespeeld in de themahoeken. 


Er is een enquete naar jullie toegestuurd om te kijken hoe jullie denken over Engels op de Vlaamse Reus. Mocht u deze enquete nog niet hebben ingevuld doe het dan alsnog dat helpt ons in de keuzes die we willen maken. 

Niet alleen wij hebben hard gewerkt ook de Ouderraad heeft meteen nadat Sinterklaas het land uit was de school omgetoverd in een heerlijke kerstsfeer. Heel erg bedankt hiervoor. 

De komende week staat er op donderdagochtend een kerstontbijt op het programma. U hoeft daar dit keer niets zelf voor te doen, de kinderen krijgen een ontbijtje aangeboden namens de ouderraad. Wat zou het leuk zijn als alle kinderen er deze dag feestelijk uitzien. 

Dinsdag en woensdag zal het kerstkoor voor u zingen zie voor de tijden en de plaats de app die hier speciaal over gaat. 

Vergeet u niet dat Tineke de komende week voor het laatst op school is? Voor degenen die haar nog even persoonlijk gedag willen zeggen zal zij vrijdag 18 december tussen 8.15 en 8.45 uur op het kleuterplein aanwezig zijn. 

Ik wens iedereen een heel fijn weekend en tot volgende week.   

Met hartelijke groet,
Karin Beerepoot,
Directeur OBS de Vlaamse Reus


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl