Hoe gaat het op de Vlaamse Reus?

Hoe gaat het op de Vlaamse Reus?

Woensdag 25 november 2020

Wat is het fijn om in deze tijd vroeg in de ochtend op de Vlaamse Reus aan te komen. De mooie verlichting en de plek van Sinterklaas geven mij elke dag een welkom gevoel. Zittend vanaf mijn werkplek op de eerste verdieping heb ik vanochtend genoten van een prachtige zonsopkomst. Wat kleurde de lucht prachtig roze. Zo wil iedereen zijn werkdag wel beginnen. 

In de school bruist het van het Sinterklaas gevoel. Vandaag worden de schoenen gezet en hopen we maar dat de Pieten ze komen vullen. Door de kinderen worden er op verschillende plekken in de school cadeaus ingepakt en wandelen de Pieten en de Sint in het bos. In de bovenbouw gonst het over de Surprises en uiteraard wie heeft wie nu getrokken. We kijken uit naar 4 december de dag waarop de Sint langs zal komen op school. Dit keer zonder intocht maar voor de kinderen zal het feest als vanouds worden gevierd. De schooltijden zijn zoals altijd op vrijdag.   

Verder zijn we hard op zoek naar een goede vervanger voor Tineke mocht u in uw netwerk nog een geschikte leerkracht hebben dan hoor ik dat graag.  

Met de leerkrachten hebben we veel Zoom meetings en verlangen we ernaar elkaar weer "gewoon" in een klas te kunnen ontmoeten en samen te kunnen lunchen.

We kijken er naar uit dat we jullie als ouders weer kunnen verwelkomen in de school. Die tijd komt. Tot die tijd weet ik zeker dat we met elkaar in verbinding blijven al is het dan iets meer per mail, telefonisch of op het schoolplein. 

Ik wens iedereen een hele fijne middag.  

Met hartelijke groet,

Karin Beerepoot. 


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl