Hoe gaat het op de Vlaamse Reus

Hoe gaat het op de Vlaamse Reus

Maandag 28 september 2020

Wat hadden we de afgelopen week een heerlijke week op de Vlaamse Reus. De groepen 3 en 4 hebben genoten van een hele sportieve, leerzame en gezellige sportdag. Nicolien had dit heel goed georganiseerd en het liep dan ook op rolletjes en wat werd er goed geholpen door de kinderen uit groep 8. 

Verder ben ik veel in de groepen geweest, Er wordt hard gewerkt aan de verschillende thema's in de school. Er werd een kip gevonden en we hebben een brief van de boer gekregen van wie de kip was. Gelukkig mogen we hem houden maar we willen wel van de boer weten hoe we de kip gezond houden, dus we hebben een brief teruggestuurd. In een andere groep waren de kinderen druk bezig met een eigen mindmap over Kung-Fu of zochten ze naar de twee passende puzzel stukken met een figuur uit de geschiedenis. De school bruist en de thema's komen overal goed van de grond.  

Verder is het mooi om te zien hoe groot de allerjongsten al worden. Ze kunnen al zoveel zelf. We vinden het heel jammer dat we dit jullie niet in de klassen kunnen laten zien maar daarom ontvangt u elke week een bericht uit de groep van uw kind waarin u wordt meegenomen in het onderwijs in de groep.  

Verder proberen we ons allemaal goed aan de Corona maatregelen te houden. Het valt me op dat ook u als ouder de afstand probeert te houden tot elkaar dat is erg fijn. De gespreide breng- en haaltijden en de verschillende ingangen zorgen ervoor dat er niet te veel ouders tegelijk rond de school zijn. Ik wil u nog wel even attenderen op de goede looprichtingen rond de school.   

Ik laat u deze week weten hoe we de oudergesprekken na de herfstvakantie vorm zullen geven.   

Ik wens iedereen een hele fijne week 

Met hartelijke groet,

Karin Beerepoot

Directeur OBS de Vlaamse Reus


Terug

Hechtelstraat 49

1066 KK Amsterdam

020 3468400

info@nulldevlaamsereus.nl